Izkušnje naših strank:


Janika

Odkar sem kupila prvi nedrček pri Modni Dami, jih drugje ne kupim več.

Dobro, priznam - sem v H&M kupila komplet dveh, ki pa sta ostala v omari, saj kljub temu, da sta prave velikosti, nista udobna tako kot so vsi pri Modni Dami. Kosti pri straneh drgneta po rebrih, lok pod prsmi pa se odmika in ne objema prsi kot bi moral. Pri vseh 7 nedrčkih, kar jih imam od Modne Dame, se mi kaj podobnega še ni zgodilo.

 

Vam, Eva, pa se moram še posebej zahvalit, da ste mi svetovali nakup večje košarice, priznam, da me je bilo strah, da bo prevelik - ampak je "ukorjen" naravnost zame :)

Kristina

Skratka, zelo sem zadovoljna z nakupom nedrčkov pri vas.

Sedaj, pri drugem nakupu sem sploh hvaležna za vaše svetovanje glede velikosti ... nedrček sede kot ulit 😊.

 

Če mi ne bi vi svetovali, bi zopet naročila napačno velikost in bi si rekla, da mi ti nedrčki pač ne ustrezajo. Tako pa lahko rečem, da boljših nedrčkov še nisem imela in to po tako ugodni ceni, da kar ne morem verjeti. Nisem si mislila, da bom pri svoji velikosti lahko imela kdaj udoben in zapeljiv nedrček. Vse pohvale vam za prijaznost pri svetovanju in za izdelke ki jih nudite. 

Nina

Rada bi vam povedala, da ste sedaj edini pri katerih kupujem nedčke, saj ste edini, ki imate veliko izbiro prečudovitih nedrčkov malo večjih velikosti. 

Odkar sem pri vas kupila prvi nedrček, sem popolnoma zadovoljna. 

Sprva sem bila malo skeptična ali mi bo prav ali ne, saj sem vedno kupovala pri Lisci in nisem imela nobenih problemov, potem pa sem zasledila vašo spletno trgovino. Ko sem malo prebrskala sem ugotovila, da imate prečudovite modele nedrčkov in to v večjih številkah kot pa samo do 80D. 

Sedaj ko sem drugič prejela 2 nedrčka jih kar nemorm nehat gledati. Tako lepo mi pristojijo, saj se mi včasih zdi kot da bi bila brez. Moram reči, da ste si pridobili moje zaupanje glede nedrčkov saj sem imela vedno probleme najti zame primerno velikost in da ni bil samo črn ali bel, ampak da je bil tudi sexi. 

.